Een online programma voor ouders die willen weten hoe ze hun kind moeiteloos kunnen leren eten en drinken.

VOOR WIE IS HET?

‘Eten (geven) kun je leren’ is bedoeld voor (toekomstige) ouders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar die al hun vragen beantwoord willen hebben over het leerproces van hun kind op het gebied van eten en drinken. En natuurlijk ook voor ouders die gewoon graag goed beslagen ten ijs willen komen op dit gebied. In de eerste twee levensjaren van je kind ga je bij jezelf vragen tegenkomen als “Welke fles kan ik het beste gebruiken?”, “Wanneer start ik met de lepelvoeding?”, “Waarom lukt het mijn kind nog niet om stukjes te eten?” enz. Deze en andere vragen worden beantwoord in het programma ‘Eten (geven) kun je leren”

WAT IS HET?

‘Eten (geven) kun je leren’ is een e-learning programma dat bestaat uit een e-book met 6 hoofdstukken. Bij ieder hoofdstuk horen weer filmpjes die visueel maken wat er beschreven staat in het e-book. Het programma gaat over de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 2 jaar als het gaat om eten en drinken. Alle stappen die kinderen maken op dit gebied worden uitgebreid besproken. Van het leren drinken uit borst of fles direct na de geboorte tot het drinken uit een open beker rond de leeftijd van een jaar en alles wat daartussen zit. 

WAT LEER JE?

Als je het programma hebt doorlopen weet je dus hoe de eet- en drinkontwikkeling van je kind verloopt. Je weet wanneer je kind toe is aan een volgende stap en hoe je dat als ouder het beste aan kan pakken. Je leert ook welke materialen er globaal op de markt zijn (flessen, spenen, lepels, bekers), wat je het beste kunt gebruiken en waarom. Daarnaast is er een hoofdstuk opgenomen in het programma dat gaat over het signaleren van voedingsproblemen en wat je het beste kunt doen wanneer je een voedingsprobleem bij je kind vermoed. 

WAAROM WIL JE DIT LEREN?

Als je als ouder weet wat je te wachten staat ben je goed voorbereid op iedere volgende stap. Dat scheelt je waarschijnlijk een hoop vragen, zoeken op Google en misschien zelfs gepieker. Het geeft dus rust en zekerheid. Dat heeft weer een positieve uitwerking op je kind, want als jij zekerheid uitstraalt dan heeft je kind vertrouwen in jou. Op die manier kan het eetmoment een ontspannen, gezellig en ongedwongen moment zijn en blijven en dat heeft sowieso een gunstige invloed op de sfeer aan tafel.

HOE GEBRUIK JE HET PROGRAMMA?

Als je ‘Eten (geven) kun je leren’ hebt aangeschaft dan kun je er op verschillende manieren mee omgaan. Als je heel nieuwsgierig van aard bent kun je lekker het hele programma in een keer doorlopen, maar als je het wat rustiger aan wilt doen dan kun je ook het hoofdstuk bekijken wat op dat moment op jouw kind van toepassing is en het volgende nog even bewaren voor later. 

WAT IS JOUW INVESTERING?

Het programma kost ongeveer evenveel als 1 consult aan huis met mij, namelijk €99,95. Het is alleen wel een hoeveelheid informatie die ik je nooit in 1 consult zou kunnen geven, dus in dat opzicht is het super voordelig. Je hebt er je leven lang toegang toe, dus als je het aanschaft bij (of misschien zelfs al voor) de geboorte van je kind dan kun je de lessen nog steeds bekijken wanneer je kind 1,5 jaar is en bezig is met de laatste stappen van zijn of haar ontwikkeling op het gebied van eten en drinken. 

Nog vragen of bestellen? Stuur een bericht via het contactformulier of bel naar 06-51889177