Reiki is een Japanse geneeswijze. Bij Reiki wordt er met handoplegging universele energie doorgegeven. De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei”  en “Ki”. “Rei” betekent universele en “Ki” betekent levensenergie.  Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan. Met Reiki wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Als je bijvoorbeeld een wondje op je vinger hebt, heelt dat vanzelf. Door Reiki te geven aan dit wondje wordt het zelfhelend proces versterkt op een zachte en liefdevolle wijze. Het wondje zal sneller helen.

Voorbeeld reiki behandeling kind

Wat kan reiki jou of je kind brengen:

  • een moment van rust en ontspanning in een stressvolle tijd.
  • snelle verlichting of genezing bij pijn (reflux, krampjes enz.)
  • rust bij overprikkeling
  • beter slapen
  • een verbeterde energiehuishouding

Kinderen nemen Reiki sneller op dan volwassenen, omdat ze meestal onbevangen zijn en open staan voor reiki. Een behandeling bij kinderen duurt dan ook een stuk korter dan bij volwassenen, meestal niet langer dan 30 minuten. Voor een volwassene duurt een behandeling ongeveer een uur.

Reiki kan, indien gewenst, ingezet worden ter ondersteuning van de prelogopedische behandeling om bijvoorbeeld pijn te verlichten bij uw kind, maar het kan ook een opzichzelfstaande behandeling zijn. Bijvoorbeeld voor jezelf als ouder, om je even wat rust en energie te geven naast de drukte die het ouderschap met zich meebrengt.

Tarieven reiki behandelingen:

Reiki behandeling kind€ 30,00
Reiki behandeling volwassene€ 45,00