Mijn kind verslikt zich

Problematiek op het gebied van slikken, eten of drinken?
Meld uw kind aan

Als logopedist nabij Doetinchem behandel ik drinkproblemen, slikproblemen en eetproblemen bij baby’s en jonge kinderen. Prelogopedie Vivian Bak, nabij Doetinchem is gespecialiseerd in het behandelen van:

  • Eetproblemen, slikproblemen en drinkproblemen bij zuigelingen, baby’s van 8 maanden 9 maanden, 10 maanden of 11 maanden en jonge kinderen;
  • Kinderen met het syndroom van Down die een logopedische behandeling of prelogopedie nodig hebben;

“Mijn kind verslikt zich steeds.” Dergelijke problemen baren u hoogstwaarschijnlijk zorgen. Als u een afspraak maakt bij Prelogopedie Vivian Bak in Doesburg, kijken wij samen met u waar het probleem vandaan komt en hoe dit het best kan worden behandeld. Wanneer er nader onderzoek noodzakelijk is, kennen wij hiervoor de juiste weg. We hebben vele jaren ervaring met deze doelgroep en weten precies hoe wij effectief te werk moeten gaan om te verhelpen dat uw kind zich steeds verslikt.

Problematiek op het gebied van eten of drinken?

Uw kind verslikt zich? Wij helpen hem of haar verder
Merkt u dat uw kind zich steeds verslikt? Als kinderen problemen hebben met eten en drinken en slikproblemen hebben, dan kan dit diverse oorzaken hebben. Prematuriteit of een syndroom, zoals bijvoorbeeld het Downsyndroom, kunnen een reden zijn voor slikproblemen. Prelogopedie kan dan in veel gevallen uitkomst bieden. In onze praktijk voor (pre) logopedie in Doesburg kan uw kind terecht voor een passende behandeling, waarmee we u en uw kind helpen om de eet- en drinkproblemen te verhelpen.

logopedie spankerenprelogopedie spankerenlogopedie EllecomPrelogopedie Ellecom
logopedie De Steeg Prelogopedie De Steeg logopedie Steenderen Prelogopedie Steenderen
logopedie Braamt Prelogopedie Braamt logopedie Doetinchem Prelogopedie Doetinchem
logopedie Dieren Prelogopedie Dieren logopedie Didam Prelogopedie Didam
logopedie Doesburg Prelogopedie Doesburg logopedie Angerlo Prelogopedie Angerlo
logopedie Zeddam Prelogopedie Zeddam logopedie Rheden Prelogopedie Rheden
logopedie Wehl Prelogopedie Wehl logopedie Drempt Prelogopedie Drempt