Iedere ouder zal herkennen dat je op sommige dagen wordt geleefd door de kinderen. Als het spul op bed ligt plof je op de bank en vraag je je af of er die dag überhaupt een moment voor jouzelf tussen heeft gezeten. Een moment om te doen wat je echt graag zou willen of waar je echt behoefte aan hebt.

Het is mijn missie om je de gelegenheid te geven om even een rustmoment voor jezelf in te lassen en daarin dingen aangereikt te krijgen die je weer opladen, zodat je daarna weer met frisse energie verder kunt.

“You can’t stop the waves, but you can learn how to surf.” _  Jon Kabat-Zinn 

Wat is mindfulness?

Daar waar je aandacht is, daar ben je. Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Met mindfulness leef je intenser en bewuster. Door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand te nemen van de spinsels in je hoofd. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker. De geest wordt rustiger.

Je leert bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. Hierdoor vang je stressprikkels eerder en beter op en ga je anders om met gedachtepatronen die niet behulpzaam zijn. Zo ontstaat er meer bewustwording en kun je beter je grenzen bewaken. En dat is soms hard nodig wanneer je (kleine) kinderen hebt.

Naar Rust & Ruimte

‘Naar Rust en Ruimte’. Zo heten mijn online sessies die ik geef via Teams. In 30 minuten doen we een aantal oefeningen die je helpen meer rust en ruimte te creëren in je leven. Je kunt kiezen voor een ochtendsessie, die gericht is op focus aanbrengen en een intentie meegegeven aan je dag. De avondsessie is juist meer gericht op loslaten van de dag en ontspannen. Lees hier meer over tijden en de tarieven. Je kunt gratis een proefles volgen om de les eens te ervaren.